John Treur, De Echte Bakker

share Delen

Over John Treur, De Echte Bakker

John Treur De Echte Bakker in Oudewater heeft onlangs het 75-jarig jubileum gevierd. Drie achtereenvolgende generaties Treur oefenen en oefenden met hart en ziel het bakkersvak uit. In 1942 opende J. L. Treur senior zijn bakkerij in de Peperstraat in Oudewater. Nog geen twee jaar later verhuisde hij naar de huidige locatie aan de Leeuweringerstraat. Derde generatie In 1992 zijn John en zijn vrouw Paola in de maatschap gekomen, en in 2002 hebben zij het bedrijf als derde generatie overgenomen. In de winkel is een stenenvloeroven geplaatst, waarin John op vrijdag- en zaterdag zijn desembroden bakt. Hoewel het desembrood goed loopt, blijft de absolute topper in het assortiment nog altijd het Oudewaters Meergranenbrood, dat naar eigen recept wordt gemaakt. Ook de stroopkoeken en de roomboter amandelstaven zijn populair. Met dit laatste product doet Treur ieder jaar mee met de competitie van het Echte Bakkersgilde. Het streven naar een uitstekende kwaliteit is altijd gebleven!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan